Monday, September 6, 2010

Farewell Semester 2

Saat entri ni ditype, I was home! Yes, dah balik rumah. Berada dirumah bersama keluarga yang tersayang adalah yang terbaik, not to forget

Happy Birthday to my MOM (5/9)
Happy Birthday to my DAD (30/08)

and last but not least

Happy Birthday to my NEPHEW Airiel Aiman (3/9)

LOVE YOU GUYS SOOO MUCH!!!

Sekarang bersama famili untuk menyambut lebaran yang bakal tiba, tinggal lagi beberapa hari. Tak sabar rasanya. Tapi baju raya masih belum beli :( Tapi tak pe, masih ada masa. My problem now is color apa this year hah???? *thinking*

Sampai dirumah petang semalam, dijemput abang dan adik, pulang bersama roomate yang datang dari satu daerah. Sebelum nak balik ada satu tugasan yang perlu disiapkan. 

FORUM CRITICAL THINKING

Yeah! Malam tak tidur, lepas sahur tak tidur, semuanya sebab nak siapakan teks dan portfolio Critical Thinking, azab weh! Memang kritikal! Pagi tu pulak ada presentation BEL 260 pasal hobi, satu grup dengan Nessa dan Fahmi. Hobi mengenai INTERIOR DESIGN. Hahaha macam aku minat! Belasah jer, sebab fokus pada forum sahaja sebab markah assesment tu banyak. When BEL 260 ended,  I thought Crtitical Thinking class were going to start at 12.00pm but the assistant class rep told the class gonna start at 10.00am! Gosh! Portfolio belum siap dan masih belum diprint! Berlari ke Perpustakaan Sultan Badlishah untuk siapakan portfolio and print. Bila sampai, ada segerombolan manusia kat kedai print tu. Oh my! Oh my! I dead! So I started by finishing my portfolio....tiba-tiba, datang Presiden Pre LAW Club, Cik Nurshahidda Muzammil bertanya, "Mana rekod discussion korang???" What record??? T__T Ok I am totally dead! Ida cakap dia tak ada soft copy untuk record tu and guess what??? I had to do it on my own! Tapi Alhamdulillah akhirnya siap jugak! Thank GOD!!! Saat dah siap orang pun dah tak ramai, pergi print portfolio tu, compile sekali dengan ahli group then pergi binding. Siap!!!
Berlari laju mencari kelas C22! Kami lewat 1 jam ke kelas Ms Ho! 11 am and it was supposed to be our turn! Lari!!!!!!!! Bila sampai, thanked God, group nombor 2 masih belum habis present. Alhamdulillah~ Actually I wasn't feeling well yesterday.I was 'batuk-batuk' during my forum presentation. Hah dah tak peduli tu semua, dalam kepala asyik fikir nak balik rumah nak RAYA! RAYA! RAYA! Bila group last habis diorang punya forum, Alhamdulillah, maka berAKHIRlah semester ke 2.
After Forum BEL 313







Yang pasti semester semester ke 2 meninggalkan banyak kenangan! Suka, duka, gurau, senda, tawa, ria! But one thing for sure I AM NOT GONNA MISS YOU SEMESTER 2! And I wish all the best to all my friends for the final exam after Eid Mubarak! :D

1 comment:

casper kawan anda seorang said...

wow pic last kontroversiti... haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...